Челзи е првиот финалист во Лигата на шампиони

Објавено април 26, 2012 | Коментирај

 

Челзи е првиот финалист од Лигата на шампиони. Англичаните успеаа да го издржат пеколниот налет на Барселона, која имаше скоро 80% од поседот на топката и многу неискористени шанси и еден пенал. Стрпливо фудбалерите на чекаа шансата од контра кој им беше единственото оружје во ваква ситуација, и ја дочекаа. Резултатот на крајот заврши 2:2 и ова беше добра прилика да се види дека трпеливоста и упорноста се исплатат!

Во продолжение Ве оставаме да ги погледнете најзначајните моменти од овој натпревар!

 

Коментирај

Нема коментари за Челзи е првиот финалист во Лигата на шампиони. Остави свој коментар за овој напис

Оставете коментар