Dostava i preuzimanje

Cena isporuke

Trošak isporuke za pakete do 1 kg je 180 RSD po paketu.

Svaki paket teži od 1 kg se obračunava po važećem standardnom cenovniku po paketu DAVAOCA USLUGE (koji se nalazi na sajtu DAVAOCA USLUGA www.aks-sabac.com) na da izvršenja usluge.

Dodatni troškovi plaćanja pouzećem su 69 RSD.

Sve troškove dostave snosi kupac.


Vreme dostave pošiljke

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice je najviše 3 (tri) radna dana.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

**Napomena: Dodatni troškovi su prikazani u predračunu da bi kupac imao uvid u ukupne troškove (cena proizvoda + troškovi dostave).

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

*SVAKI TROŠAK DOSTAVE SE DIREKTNO PLAĆA KURIRSKOJ SLUŽBI PRI PRIJEMU VAŠEG PAKETA.**

Copyright © 2017 Apostolka.com. Sva prava zadržana.