„Harlem Shake“ лудило го тресе светот

Објавено февруари 14, 2013 | Коментирај

 

 

Во светот преовладува нов тип на забава по социјалните мрежи на кој група луѓе лудуваат на „Harlem Shake“ ритамот.

 

Станува збор за мајтапење кој поулаво ќе танцува на свој сопствен начин. На едно видеоа може да се видат раштимани движења на група луѓе, кои секој на свој начин ја надополнува оваа лудост во ритамот на „Harlem Shake“.

 

Може да се видат илјадници видеа снимени на универзитети, раскрсници, теретани, кино сали, канцеларии, автобуси…

 

Оваа треска ја зафати и Македонија и веќе многу видеа можат да се видат на Youtube во „Harlem Shake“ ритамот.

 

За што станува збор погледнете во продолжение!

 

 

 

 

 

 

Ииии неколку македонски клипчиња :)

 

 

 

 

Коментирај

Нема коментари за „Harlem Shake“ лудило го тресе светот. Остави свој коментар за овој напис

Оставете коментар