ФОТО: Модна недела во Сао Паоло 2012

Објавено јуни 19, 2012 | Коментирај

 

 

Од модни ревии на ѓубриште и отпад, до модна ревија како во приказните, модната недела во Сао Паоло докажа дека е една од највлиателните модни настани во светот, каде голем број модни дизајнери и модели го покажаа она што го знаат во најдобро светло.

 

 

 

Коментирај

Нема коментари за ФОТО: Модна недела во Сао Паоло 2012. Остави свој коментар за овој напис

Оставете коментар