ФОТО: Пожар во манастирот Трескавец

Објавено февруари 04, 2013 | Коментирај

 

 

Денес попладнето беше опожарен дел од манатирот Трескавец, кој без помош на околното население можеше да биде уште покатастрофален.

 

Ви пренесуваме дел од тоа што се случуваше таму за време на пожарот.

 

 

Коментирај

Нема коментари за ФОТО: Пожар во манастирот Трескавец. Остави свој коментар за овој напис

Оставете коментар