ВИДЕО: Скокот на Felix Baumgartner од камерата на неговата глава

Објавено октомври 15, 2012 | Коментирај

 

 

Коментирај

Нема коментари за ВИДЕО: Скокот на Felix Baumgartner од камерата на неговата глава. Остави свој коментар за овој напис

Оставете коментар