ФОТО: Стилот на играчите во НБА финалето

Објавено јуни 21, 2012 | Коментирај

 

 

Големите ѕверки од НБА многупати до сега покажале дека немаат вкус за облекување, и нивниот надворешен изглед многупати изгледа и смешно.

Доказ за тоа се овие фотографии во прилог.

 

 

Коментирај

Нема коментари за ФОТО: Стилот на играчите во НБА финалето. Остави свој коментар за овој напис

Оставете коментар