ФОТО: Улична уметност

Објавено март 15, 2012 | Коментирај

Еве пример како некои грди слики од Вашиот град може да станат добра инспирација за креативно уметничко дело. Веќе кога надлежните се прават слепи пред урбаниот хаос, тогаш време е ние самите да превземеме нешто за таа грда слика изгледа поинаку. Еве неколку примери од нас :)

Не заборавај сето ова да го споделиш со твоите пријатели!

 

Коментирај

Нема коментари за ФОТО: Улична уметност. Остави свој коментар за овој напис

Оставете коментар